TELEFOON: 

(0313) 61 94 88

E-MAIL:         info@staltebokkel.nl

 

Image Alt

Cursus grond- en/of loswerken met je paard!

Cursus Grondwerken en/of loswerken met je paard!

 

Herken je jezelf in 1 van onderstaande punten? Dan is dit misschien iets voor jou!

  • Je komt wekelijks met je zoon/ dochter mee naar paardrijles, maar begrijpt eigenlijk helemaal niks van een paard en wil hier meer inzicht in krijgen.
  • Je kunt om welke reden dan ook niet zelf paardrijden, maar wil wel lekker bezig zijn met een paard.
  • Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging naast het paardrijden om zo meer begrip te krijgen voor je eigen paard en een betere band en communicatie te krijgen.

 

Maak kennis met de freestyle technieken Loswerken en Grondwerken

Wil jij je communicatie met je paard verbeteren zodat je werkt aan gehoorzaamheid en leiderschap en controle krijgt over het tempo en richting van je paard? De freestyle technieken loswerken en grondwerken kunnen je hiermee helpen.

Beide technieken zorgen er voor dat er een betere communicatie tussen jou en je paard ontstaat. Een goede communicatie bevordert de vertrouwensband.

Naast de gehoorzaamheid en leiderschap om de vertrouwensband te verstevigen zijn deze technieken ook goed in te zetten bij revalidatie van paarden, beleren van jonge paarden en bij probleemgedrag bij paarden.

 

Loswerken:
Bij het loswerken werk je met je paard in een vierkante, afgezette ruimte van ongeveer 14 x 14 meter waarbij het paard los om je heen loopt. Onder begeleiding van gediplomeerd instructrice Marlies Eiland ga je aan de slag met verschillende technieken. De communicatie gaat via lichaamstaal.


De cursus bestaat uit 5 lessen van ruim een uur in een groep van maximaal 3 personen.

Data: zaterdagmiddag 25 mei, woensdagavond 29 mei, 12 juni, 26 juni en vrijdagavond 12 juli

Kosten: € 250,00 per persoon, inclusief gebruik van leaderope en koffie en thee. Per deelnemer zal een paard beschikbaar worden gesteld. Deelnemen met eigen paard is ook mogelijk.

 

Grondwerk:

Bij het grondwerken werk je met je paard aan een trainingshalster en leaderope aan de hand. Hierbij maak ik gebruik van verschillende oefeningen om je te leren je paard te laten wijken voor druk. De communicatie gaat via lichaamstaal in combinatie met fysieke druk.

5 lessen van ruim een uur waarbij je de basistechnieken leert van gediplomeerd instructrice Marlies Eiland met maximaal 4 personen in de groep.

Data: zaterdagmiddag 1 juni en de woensdagavonden op  5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli

Kosten: € 250,00 per persoon incl. gebruik van trainingshalster en leadrope, koffie en thee. Per deelnemer zal een paard beschikbaar worden gesteld. Deelnemen met eigen paard is ook mogelijk.

 

Opgeven kan via de mail: info@staltebokkel.nl  (VOL=VOL)

 

Wil je weten of het iets voor je is kom dan kijken naar de demonstratie van Marlies Eiland op WOENSDAG 15 MEI van 19:30-21:30 uur !

Location:
Stal te Bokkel, Laag Soeren
Date:
Duration: