TELEFOON: 

(0313) 61 94 88

E-MAIL:         info@staltebokkel.nl

 

Image Alt

FNRS-wedstrijden in de meivakantie

In de meivakantie zullen wij, bij voldoende aanmelding, op Dinsdag 30 april en op Vrijdag 3 mei tussen 09.00-13.00 uur een FNRS wedstrijd organiseren. De wedstrijden zijn bedoeld voor kinderen uit de starters-, junior-/jeugdlessen en volwassenen.

De rubrieken zijn onderverdeeld in diverse F-proeven, hierdoor kan iedereen mét een FNRS paspoort meedoen! Voor vragen of meer informatie, óf wil je weten welke rubriek je past? Dan kun je terecht bij Danielle/Marieke of je instructrice.

Spelregels:

  • Alle proeven zijn onderverdeeld in rubrieken (groepen op niveau). Iedereen rijdt 1 F proefje in zijn/haar eigen rubriek, deze zal worden voorgelezen door iemand van Stal óf door iemand die je zelf meebrengt
  • De jury beoordeelt al deze F proeven en aan het eind van de wedstrijd zal er per rubriek een prijsuitreiking zijn voor degene met de hoogste punten.
  • Naast een prijs, is er ook nog een promotiepunt te behalen. Bij een score van 210 of hoger krijg je een promotiepunt. Deze wordt gestempeld in jouw ruiterpaspoort (Blauwe FNRS boekje).
  • Bij 3 promotiepunten mag je door naar het volgende niveau.
  • Alle behaalde resultaten worden geregistreerd bij de FNRS en hiermee kan je F proeven starten op alle deelnemende FNRS maneges in heel Nederland.

De jury beoordeelt niet alleen het gereden proefje, maar ook de verzorging van het geheel, het plezier, de omgang met en de samenwerking tussen jou en jouw paard!

De kosten bedragen €17,50.

Wil je deelnemen?

Schrijf je in via Manegeplan. Geef bij opmerkingen aan:

  • welke F-proef je wil rijden
  • op welk paard/pony (3 voorkeuren aangeven)
  • of je een voorlezer nodig hebt.

Zo spoedig mogelijk voor de wedstrijd komt er een voorlopige startlijst beschikbaar. Deze zal in de zadelkamer komen te hangen en naar je worden gemaild. De avond voor de wedstrijd verschijnt de definitieve startlijst.

Location:
Stal te Bokkel, Laag-Soeren
Date:
Duration: