TELEFOON: 

(0313) 61 94 88

E-MAIL:         info@staltebokkel.nl

 

Image Alt

Stal te Bokkel

PLUS actie Van Tetering 2021

Sparen voor een nieuwe voltige singel

Spek de clubkas samen met PLUS Van Tetering

PLUS Van Tetering heeft momenteel een sponsoractie t/m za 13 november. Doe je mee? Je zou de stal er erg mee helpen! We zijn aan het sparen voor een nieuwe voltige-singel en het zou mooi zijn als we door deze actie het geld bij elkaar krijgen om er één aan te schaffen.

Er is in totaal 10.000 euro te verdelen over alle clubs in de omgeving en natuurlijk zou het mooi zijn als we hier met z’n allen zo’n groot mogelijk deel van bij elkaar sparen. De bal ligt bij jullie.

O ja – ook niet onbelangrijk. Je maakt elke week kans op één van de 3 PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro!

P.S. – vind je het lastig om de sponsorpunten digitaal in te leveren, stuur ze dan door naar Daniëlle.

De actie

Geef jouw club een steuntje in de rug.
Goed eten is goed voor de buurt, vinden we bij PLUS. Dat betekent ook dat we graag iets goed doen voor onze omgeving. Daarom spaar je nu bij PLUS sponsorpunten voor jouw lokale club of vereniging. Doe mee en spaar je club gezond! Dat kunnen ze na afgelopen jaar wel gebruiken.


Zo spaar je mee:
Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je een sponsorpunt bij elke 10 euro aan boodschappen* en bij geselecteerde actieproducten.

  • Kras de unieke code van je voucher open en scan de QR code met je mobiele telefoon of ga naar plus.nl/sponsorpunten.
  • Selecteer jouw club. Voer de unieke code in en activeer.
  • Uiteraard is digitaal sparen ook mogelijk. Je ontvangt jouw sponsorpunten dan in de PLUS app. Als je digitaal spaart, ontvang je gelijk één sponsorpunt gratis.
  • Hoe meer sponsorpunten jij spaart, hoe meer euro’s dat oplevert voor de kas van jouw cluppie!

Word clubsponsor van de week!

Activeer jouw sponsorpunt(en) op plus.nl/sponsorpunten en maak wekelijks kans op een van de drie PLUS Cadeaukaarten t.w.v. 75 euro. Hoe meer sponsorpunten je activeert hoe meer kans je maakt! Kijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op plus.nl/club

Van de actie zijn uitgezonderd: geneesmiddelen, alcohol, tabak, zuigelingenvoeding, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaubonnen, toegangstickets, loten, beltegoed, statiegeld en emballage en eventuele overige niet wettelijke toegestane artikelen.