TELEFOON: 

(0313) 61 94 88

E-MAIL:         info@staltebokkel.nl

 

Image Alt

Stal te Bokkel

Nieuwe maatregelen

Wij proberen het met z’n allen goed te doen, maar de Corona doet het beter…

Momenteel krijgen we dagelijks berichten van mensen die positief getest zijn, fijn dat jullie dit aan ons doorgeven en hopelijk is iedereen hier weer snel van hersteld. Via deze weg willen wij jullie allemaal heel veel beterschap wensen!!

Om het Stal te Bokkel team, het gezin, ouders én iedereen die hier op stal rondloopt te beschermen heb ik moeten besluiten om de maatregelen weer aan te scherpen.

Met ingang van zaterdag 28 november a.s. gelden de volgende regels:

  • Er kan tot maandag 4 januari 2021 GEEN lessen ingehaald worden voor alle leeftijden.
  • Iedereen vanaf 13 jaar draagt binnen (toiletten, zadelkamer, stallen) een mondkapje. Tijdens het rijden en buiten hoeft dit niet.
  • Iedereen moet zoveel mogelijk zelfredzaam zijn, ouders helpen waar mogelijk de kinderen zelf met poetsen, op- en afzadelen e.d. Daar waar ons team moet helpen, geen probleem maar geef ons  de 1,5 meter ruimte.
  • Er mag GEEN publiek aan de kant staan, wacht in de auto of ga van het terrein af. (Alléén op verzoek van de instructeur kan het gewenst zijn dat 1 persoon blijft voor hulp bij calamiteiten of poepscheppen)
  • Heb je in de afgelopen 24 uur meerdere klachten gehad met hoesten, verkoudheid, Koorts, Benauwdheid en/of reuk- en smaakverlies? Laat het ons weten en meld je af!
  • Paardrijhandschoenen zijn verplicht, draag deze zoveel mogelijk
  • NIET eerder dan ½ uur van te voren aanwezig zijn en na de les én verzorging direct naar huis (Dit geldt ook voor de huurders en pensionklanten!)

Samen kunnen we er voor zorgen dat iedereen kan blijven paardrijden in deze lastige tijd, ik hoop op jullie begrip én medewerking!