TELEFOON: 

(0313) 61 94 88

E-MAIL:         info@staltebokkel.nl

 

Image Alt

Stal te Bokkel

Wij zoeken versterking..

Stal Te Bokkel is een echt familiebedrijf, waar iedereen meewerkt, ondersteunt en hart heeft voor de paarden en de paardensport.  Wij zijn per ½ augustus op zoek naar een:

Ervaren allround instructeur (m/v)

Je geeft zowel groeps- als privéles aan kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen, zowel beginners als gevorderden (wedstrijdniveau L2 dressuur / L springen). Het is belangrijk dat je tussen de verschillende niveaus weet te schakelen. Naast het les geven, kan het voorkomen dat er buitenritten gemaakt worden en organiseren we ook andere “paard & pony”-activiteiten gedurende vakanties, waarin jouw hulp wordt gevraagd.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan op een leuke manege/stalhouderij met nog leukere collega’s, ben je zelfstandig, ervaren, enthousiast, klantvriendelijk, beschik je over verantwoordelijkheidsgevoel en vind je het leuk om vooral kinderen les te geven? Dan willen we graag met jou in contact komen.

De functie is vooralsnog voor de zaterdag(middag) (kinderlessen). Bij de juiste klik krijg je een ½ jaar contract en kijken we daarna verder. Uitbreiding van de uren op donderdag en vrijdag wordt niet uitgesloten.

Stuur vóór 1 juli 2020  je CV naar danielle@staltebokkel.nl

(acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Tot snel op Stal te Bokkel