TELEFOON: 

(0313) 61 94 88

E-MAIL:         info@staltebokkel.nl

 

Image Alt

Bosritten

Wilt u een mooie buitenrit maken op de Veluwe en het wild van dichtbij bekijken? Dan is het bij ons mogelijk om met een paard of pony een buitenrit onder begeleiding te maken.

De kosten zijn vanaf  € 30,00 per persoon per uur. Wij streven er naar om de groepen niet te groot te maken en hanteren een maximaal aantal van 8 personen (excl. de begeleider), maar gaat u liever privé met een begeleider het bos in dan kan dit ook tegen meerprijs.

Een cap (met veiligheidssluiting) is verplicht, mocht u deze niet hebben dan kunt u deze bij ons huren voor € 5,00 per rit.

Van oktober t/m maart is het ALLEEN mogelijk om buitenritten te maken met gevorderde/ ervaren ruiters die stap en draf kunnen mét lichtrijden en mogelijk een galopje. Dit heeft te maken met de vallende blaadjes en de temperatuur waardoor de paarden meer onstuimig zijn en graag warm gereden willen worden. In het voorjaar en de zomer maken we ook graag stapritjes met niet-ervaren ruiters. Ervaren kinderen vanaf 10 jaar mogen mee op buitenrit onder begeleiding. Kinderen zonder ervaring of jonger dan 10 jaar kunnen meedoen met een ponybeleving of wandeling door het bos.

Uiteraard zijn er ook vele andere mogelijkheden naast buitenritten, waaronder privéles, groepsles, poetsen/ verzorgen en een mooie wandeling door het bos op een paard of pony. Wij hanteren een maximum lichaamsgewicht van 95 kilo ivm het welzijn van de paarden.

Wilt u uw eigen paard of pony meenemen op vakantie en lekker over de Veluwe rijden? Informeer naar onze mogelijkheden

Vul onderstaand formulier in bij vragen of interesse en wij nemen contact met u op. Ontvangt u geen reactie, controleer dan alstublieft of onze e-mail niet naar de  ‘Ongewenste post’ of in de ‘Spam’ map van uw e-mailprogramma is doorverwezen.

 

 

Contactformulier voor aanvragen buitenrit

 • Bosritten
  • v.a. € 30.00 Per Persoon
   • Op de Veluwe
   • Max 8 Personen
   • Met begeleiding

  Stal te Bokkel

  Soerense Zand Zuid 5
  Eerbeek
  Telefoon (0313) 61 94 88