TELEFOON: 

(0313) 61 94 88

E-MAIL:         info@staltebokkel.nl

 

Image Alt

Stal te Bokkel

Update Corona 8 November

Zoals iedereen heeft gezien zijn de maatregelen mbt tot de Corona weer aangescherpt, ook voor Stal Te Bokkel heeft dit de komende twee weken (t/m 18 november a.s.) weer consequenties. Daarom voor iedereen wat meer duidelijkheid mbt de paardrijlessen:

Voor iedereen geldt:

  • Er worden vanaf donderdag 5 november tot in ieder geval 18 november GEEN lessen meer ingehaald bij afmelding om zo te zorgen dat de individuele lessen zo klein mogelijk blijven. En ook het aantal mensen tegelijk aanwezig op stal laag blijft.
  • Max ½ uur van te voren aanwezig om op te zadelen (ouders mogen kinderen helpen) en na het rijden zo snel mogelijk de stal verlaten, dus NIET langer op stal rondlopen als noodzakelijk
  • Groepsvorming van max 2 personen
  • Er mag GEEN publiek op stal blijven tijdens het rijden. Je gaat tussendoor naar huis of wacht in de auto.
  • Mondkapjes in de stallen wordt geadviseerd, tijdens de lessen hoeft dit niet.
  • Werk zoveel mogelijk zelfstandig met op- en afzadelen en op- en afstappen, zodat ons team op 1,5 meter afstand kan blijven!
  • De kantine is en blijft voorlopig gesloten!
  • Bosritten met maximaal 2 personen (exclusief instructie)

Iedereen tot 18 jaar:

Voor kinderen en jeugd t/m 17 jaar zijn er geen beperkingen. Voor hen kunnen de reguliere (groeps)lessen doorgang vinden. Zij hoeven ook geen 1,5 meter afstand te houden tijdens het paardrijden. Na afloop van de les of training geldt, voor iedereen vanaf 13 jaar, de maximale samenkomst- en gezelschapsgrootte van twee personen.

Iedereen van 18 jaar én ouder:

Aan iedereen die 18 jaar en ouder is mogen wij door de nieuwe strengere Corona-maatregelen tot 18 november géén lesgeven. Wél mag iedereen gewoon vrij rijden (de overheid noemt dit individueel rijden). Om er voor te zorgen dat iedereen tóch kan blijven rijden tijdens deze strengere maatregelen kun je op je eigen lesuur en dag gewoon komen rijden. Je hebt dan geen les, maar er zal wel een begeleider zijn die je even helpt met opstappen, poep schept en toezicht houdt op veiligheid en handhaving van de Corona-maatregelen. Dus kom gewoon allemaal rijden!!!

Mocht er een wijziging zijn in les(tijd) oid dan krijg je daar via de mail of app een bericht je van zodat je op de hoogte bent. Ook zullen wij online in de agenda de nodige informatie over lestijden e.d. vermelden.

Voor degene die nog géén 18 zijn maar wel in een 18+ groep rijden, moeten zelf even contact opnemen dmv mail als ze wél les willen hebben, zodat we mogelijk kunnen schuiven naar een andere tijd voor les. Ook zal er hier en daar wat geschoven kunnen worden qua tijden.

Bosruiters mogen nog in groepjes van 2 het bos in (excl. begeleider). Waar dit mogelijk is laten we dit gewoon doorgaan.

Meldt je tijdig af als je NIET komt.  Houdt de online agenda dus in de gaten.

Kijk voor meer informatie eventueel nog op de website van de FNRS: https://www.fnrs.nl/thema/coronavirus/nieuws/470-coronamaatregelen-paardensport-4-t-m-18-november